Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem volt még egy páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még egy párommal sem orgazmusom?

Figyelt kérdés

Bőven túl a 30-on azon agyalok, hogy hiába vagyok szerelmes. Voltam is párszor. Élvezem a szexet. De orgazmusom akkor sem volt, ha maratont toltunk az ágyban.

Egyedül masztizva egyszer sikerült, illetve kipróbáltam a tantrát egy beavatottal, ami totál elvitt, a csillagokig. Elhúzódó, minden sejtemet végigremegtető, oltári élvezés volt!

De társsal sosincs. Addig eljutottunk a mostani, örök, gyermekem apjával, hogy el mertem mondani, mit szeretek. Nem nagy kunszt, orál, alulról felfelé. Úgy megy csak. Ezt kb addig csinálja, amíg felhúz, majd vált... Pedig kértem, hogy ne váltson... De elfelejtette valószínűleg, hiszen kb havi 2x ha szeretkezünk.

Kezdem feladni, bár lehet már fel is adtam. :(

2019. okt. 23. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Egy jó szerető...?
2019. okt. 24. 08:16
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Senki nem említette: próbálj ki egy jó segédeszközt. Kíváló csiklóizgatók vannak a piacon, amit szex közben is használhatsz. Biztos orgazmust ígérnek és van is alapja. Nekem bevált!
2019. okt. 24. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Ne legyetek fogyik, nem önkielégíteni akar, hanem több figyelmet a párjától.
2019. okt. 24. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Milyen párja? Ez egy nyomorék, ez nem férfi. A másik meg hogy ha egyedül sem tud elmenni egy harmincas nő, akkor vele van a baj. Bazz én 13 évesen elmentem csiklósan, majd pár hónap múlva hüvelyben is. Meg kell ismerni aa saját tested ill kell egy normális férfi, aki akar és tud is dugni. sztem a férjed mással bas.ik már rég. Ez vicc kategória. Ha a pasim nem dugna meg minden nap, nem lenne a pasim. Nekem van önbecsülésem és igényeim!!!
2019. okt. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!