Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet, hogy a lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy a lánynak nagyobb a szexuális étvágya?

Figyelt kérdés

Nem friss kapcsolat, lassan 2 éve együtt vagyunk. Lányként én azt érzem, hogy nagyobb a szexuális étvágyam, ő megelégszik heti 4 alkalommal kb, én van, hogy napi többször is rámászok.

Mikor összejöttünk se volt különb.

Nem zavar amúgy, szeretem, csodálatos férfi. Tudok masztizni is, ha nagyon rajtam van a dolog.

Csak érdekelne, hogy én vagyok-e ilyen "fura"? vagy ez máshol is előfordul.

2019. okt. 23. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Eddig összes kapcsolatomban nekem volt nagyobb étvágyam, még elején bírták, aztán sok volt nekik, akár napi többször is megy. Mostani párom szerencsére nem ilyen :3 N
2019. okt. 23. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem fura, egyszerűen különbözik a libidótok. Ha a hétköznapokban ki tudtok jönni, akkor a heti 4 még akár elég is lehet... ha viszont kimondottan a szexualitásban lévő különbség feszít téged az nem jó... feszültséget tud szülni a kapcsolatban ami nem túl jó előjel a kapcsolat hosszúságát, kiegyensúlyozottságát tekintve.
2019. okt. 23. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is több az igényem és volt hogy leállított. Boldog lennék napi 1-től de neki heti 2-3ra van igénye.

20/l

2019. okt. 24. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van.

Néha meglovagolom, úgy tudom a legjobbam levezetni (őt nagyon boldoggá teszi a látvány, hogy jól érzem magam :) )

Néha meg is jön a kedve ;)

2019. okt. 25. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!