Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első alkalmat érdemes előre “betervezni”, vagy jobb, ha spontán kerül rá sor? (Csak a lány szűz. )
Hülye szó ez a “betervezni”, de biztos értitek, mire gondolok :)
Szűz lány vagyok, a férfi, akivel ismerkedek, és szeretem, nem az.
Nálatok hogy volt? Előre tudtátok, hogy mikor lesz az első alkalom, vagy spontán alakult? Még nem pettingeltünk, illetve nem láttuk egymást meztelenül. Még viszonylag friss az ismeretségünk, de sok időt töltünk együtt, és életemben először szerelmet érzek.
#3 bocs, csak én nem látom az összefüggést?
Csak mert egyetemista vagyok, automatikusan kellett volna jönnie a szerelem érzésének az életemben? Vagy automatikusan le kellett volna küzdenem minden lelki problémámat, gátlásomat? Beugrani mindenkinek az ágyába, akivel randiztam? Mindig is szerelemből szerettem volna szeretkezni. Eddig kellett várnom a szerelemre, de nagyon megérte.
Eloszor legyen petting kicsit ismerjetek meg egymas testet!
Mi beterveztuk nem mondtuk ki, de egesz nap utalgattunk ra.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!