Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig hány pasival voltatok egyszerre együtt maximum?
1
A tobbiek nem ertik a kerdest. vagy tenyleg ilyen sokan gangbangeznek?
1 pasival voltam egyszerre
Hármas érdekel de ahhoz bizalom kell azért.
15-os, veletlenul felbeszakadva kuldtem. Harom. En kettobe mentem bele, nagyon tetszett mind a ketto. Aki karorvendeni akar, tegye. A berelt lakasukban voltam, de elokerult egy harmadik, aki nemcsak nem tetszett, de o volt az alfahim. A masik ketto felt tole. Nagyon gyengedek voltak hozzam, de a ketto helyes onnantol fogva nagyon visszafogott lett. Volt annyi helyzetfelismeresem, hogy nem tiltakoztam a ronda ellen. Az ijeszto az volt, mikor a ket helyes feloltozott, es otthagytak egyedul a lakasban ezzel a seggdugasz fekete hajuval.
Nem volt ugyan durva, de ivott biztos, az istennek nem tudott elmenni. Csunyan kellett angolul beszelnem, hogy vegre szabaduljak.
Nekem erdekes tanulsagos emlek akkor is. Nem banom, mivel qrvara visszafogottan elek maskulonben. De kosz, nem. Aki nem tetszik, azzal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!