Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar megujjazni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar megujjazni a párom? 19/L

Figyelt kérdés
Szex közben nincs orgazmusom, igy még utána is szeretném ha a párom foglalkozna velem. Ennek ellenére nem igazán hajlandó erre, ha kérem is ennyit mond: ha ennyire akarok, megcsinálom... Mintha teher lenne neki, miközben ő elvárja, hogy leszopjam. Miért nem akarja? Vagy csak fura neki hogy még a farka után az ujjait szeretném? Mit mondjak hogy ne bántsam meg, csak élvezni akarom, de valamiért nem megy annyira. Van amikor a szexet is unom, vannak olyan pozíciók amik semmi élvezetet nem okoznak nekem. Ezt a páromnak nem tettem szóvá. Mit csináljak hogy javuljon a szexuális életem?
2019. okt. 23. 00:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

3#

Ez nem igazan igy van...... nekem ugyan ugy nincs kedvem utana semmihez, de eszembe se jutna emiatt ot nem kielegiteni. Inkabb onzosegi gond....

22/l

2019. okt. 23. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Vicces hogy azon lamentalsz hogy nem akarod megbantani a parod. Ő ugyanis konkretan lesz..rja a szexualis igenyeidet. Az NEM mentseg hogy elelvezes utan a ferfiakat nem erdekli a szex!! En is mindig kielegitem a baratnomet ha en mentem el elobb.

Szoval mit tehetsz?

1) Szólsz neki es hatarozottan kepviseled az erdekeidet. Benne van a pakliban hogy megsértődik - de gondolkodj el hogy kell-e neked olyan ember akit sért hogy te is ki akarsz elegülni..

2) Panaszkodsz a neten es szenvedsz tovabb.

2019. okt. 23. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!