Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex lesz és ma éjszaka jött meg, hogy lenne jobb?
Figyelt kérdés
Tegyek fel soft tampont vagy csináljuk csak popsiba? Nem ismerem még a pasi, 2. tali lesz, borozunk stb. Nem akarok azzal indítani, hogy vérzek, lemondani nem akarom, mert már lemondtam egy randit vasárnap. Ha a soft tamponon átüt véletlen, akkor meg megint eléggé cink lenne elsőre.2019. okt. 22. 19:04
1/9 anonim válasza:
Vérzel, de minden áron dugni akarsz ma? Igazi kis nimfomániás sexéhes pin.@ lehetsz.
Ha normális vagy akkor nem dugatot magad azon a napon amikor vérzel.
2/9 anonim válasza:
Legjobb az őszinteség.
Punci majd csak a harmadik randin, vagy a negyediken, addig meg minden más.
3/9 anonim válasza:
Punciba, és mond neki, hogy szűz voltál!
4/9 anonim válasza:
Sehogy. Ennyit már érdemes várni.
5/9 anonim válasza:
A soft tampon semmit sem fog érni, szexshopban kapsz olyan tampont amit pont ezekre a napokra találtak ki.
Egyébként meg várjál még egy randit, mond meg a pasinak, hogy bocsi' de havid van s ha mást nem csak cummantsd le - hidd el fog az is tetszeni a pasinak.
6/9 anonim válasza:
Kicsit off de kivancsi vagyok: csak alkalmi partnernek akarod ot? Vagy ‘normalisan’ komolyan ismerkedtek? 2. randin nem korai ez?
L
8/9 anonim válasza:
Persze, ha soha többet nem akarsz vele találkozni, akkor nem korai 1. randin.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem volt gáz, nem vette észre. Ő keresett utána párszor, nem volt nagy szám, így hagytam.
2019. nov. 5. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!