Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogy álltok a sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy álltok a sok spermához?

Figyelt kérdés

Szeretitek, Izgató?

Vagy undi?

2019. okt. 22. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha érzelem fűz a pasihoz izgató, de egy idegen esetében undi a gondolat.
2019. okt. 22. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy
2019. okt. 22. 13:02
 3/9 October15 ***** válasza:
100%
1.: Hát egy idegen pasi esetében szerintem a kevés sperma gondolata is pont ugyanannyira necces lenne nem? XD
2019. okt. 22. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Izgató :)
2019. okt. 22. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Izgató...fogja a fejem ha sz*pom,spriccelje teli a szám..ha izgatja kicsurgatom a melleimre..csak sajnos ritka az ilyen belevaló ff..
2019. okt. 22. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a barátnőm fenekébe megyek el, akkor szereti a sokat, de amikor a szájába, akkor a keveset.
2019. okt. 22. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, itt az oldalon minden nő szereti ha sok a sperma (más kérdések alapján: szeretik az anált, fenéknyalást, arcraélvezést stb) lehet pasik a valóságban.

Én akikkel voltam egy se gerjedt rá arra ha sok, max megjegyezték hogy jó sok, meg biztos ki voltam éhezve.

Egyik prosti mondta legutóbb szájba finish után, hogy majdnem a fülén jött ki

2019. okt. 22. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Mérőpohárral. A fszt is centivel méregetem. Ez a fétiszem.
2019. okt. 22. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:

14:08

Mert valószínű ők nem véletlen látogatnak ilyen oldalakat..olvasnak és válaszolnak ilyen jellegű kérdésekre!

Aki ezek ellentéte, az nem is reagál..még ha véletlen olvas ilyen kérdést akkor sem...

vagy legfeljebb egy "nem"-et ír...

2019. okt. 22. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!