Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy házibuliban véletlenül lefeküdtem egy haverommal. Hogy mondjam el a barátomnak akivel egy éve járok? Nem akarom hogy szakítson velem.19L
Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 16:39
11/17 anonim válasza:
Pontosan így. De lehet hogy csak egy rossz qurva vagy véletlen...
12/17 anonim válasza:
Véletlen nem akarsz az én farkamra is ráesni?
Hogy mondd el? Ne hazudj úgy, mint nekünk akartál, kezdésnek az is bőven megtenné.
13/17 anonim válasza:
itt felmerül a kamukérdés esete... vagy egy oltári nagy hülye vagy,aki még kifogásokat sem tud gyártani arra az esetre hogy viszket a bugyija és félrekefél hogy lehet véletlenül lefeküdni valakivel? tekintsd ezt egymillió forintos kérdésnek! ha van rá észszerű magyarázatod,és nem az hogy egy ócska nő vagy,akkor képletesen megdoblak egy millával. olyan létezik hogy sötét van egy szobában,félig részeg vagy,és valami oknál fogva azt hiszed hogy a megfelelő partnernek dobod szét a lábad, de hogy véletlenül... vagy megbotlottál és ráestél,mint ahogy jelezték előttem :D ott hevert lógó fejjek,erre gondoltad hopp bedugod :D
14/17 anonim válasza:
Véletlen velem is lefeküdnél? Le sem akarnál szállni rólam!
15/17 anonim válasza:
Egy haveroddal és közben van barátod...
kivel is jársz? Mert mindkettő barát és férfi...
Nincs olyan hogy véletlen te is akartad ennyi...
ezért vannak az olcsó lányoknak férfi barátaik párkapcsolat mellett...
És akkor még ők hisztiznek hogy jaj 10 éves barátság m-es stb 😂😅😓 szerencsére sosem voltam ilyen lannyal csak itt gyakorin talalkoztam ilyenekkel....
16/17 anonim válasza:
Véletlenül szétraktad a lábad. Értjük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!