Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkereső oldalon sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon sokszor hallom, hogy van olyan pasi aki rögtön ugy ir rá egy lányra hogy nincs e kedved szeretkezni! Van olyan lány aki rögtön rá vágja hogy igen?

Figyelt kérdés
Mert én kedvelem az olyan nőket akik rá merik irni,csak én még igy nem mertem kezdeni! :D

2019. okt. 20. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje megkérdezni 😀
2019. okt. 20. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:

aki mer az nyer

kockázat nélkül nincs győzelem

2019. okt. 20. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
"Nincs kedved szexelni?" -> De, van, csak nem veled.
2019. okt. 20. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Kamus lány esetleg van.

Amúgy létezhet Tinderen volt teszt hogy egy milliomos férfi model képeivel kamu profilt csináltak még úgyis csak a nök 10% mondott igent azonnali felkérésre.

2019. okt. 20. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ravagom h igen

De alt csak szivatasbol

Volt akit gps koordinata alapjan elkuldtem a prostikhoz 😂

2019. okt. 20. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig visszakérdeztem az ilyen pasiknál, hogy milyen a sikerrátájuk. Az elmondásuk alapján átlan 50ből egy csaj igent mond erre.
2019. okt. 20. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
ezerszer többet er szerelemböl szeretkezni mint egy erzelemmentes dugas.
2019. okt. 20. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kertelj, és ne keress szövegben mást, mint amit akarsz, nem se te se az alany nem jár jól. Ha csak szeretkezni akarsz vele egyszer, vagy te tudod hányszor, akkor írd neki azt. Ha benne van, akkor mit vesztesz? Na ugye! Aki nincs benne, azt hanyagold!
2019. okt. 21. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igen, az ellentétes a nő (és bármilyen nemű ember) igazi vágyaival. Ha ezt megteszi egy nő, mert a pasi ezt kéri (kéri???), az szerintem valami csökkentértékűségből vagy alárendelődésből van.
2022. jan. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!