Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, egy férfi hang mennyire lehet szexis?
Nektek mennyire fontos a szexuális vágy kialakulásához, hogy szexisnek/jónak tartsátok a pasi hangját?
Nekem mondták már többen is, hogy nagyon jó meg izgató hangom van. Csak azt nem tudom hogy azért, mert amúgy tetszettem nekik (testem, arcom, intellektusom) és emiatt érezték annak, vagy amúgy is? (Aki kíváncsi, az küldhet privátban telefonszámot).
Én már többször megkaptam, hogy puncinedvesítő hangom van. Nem tagadom, jól esett. Mondjuk majdnem 2 méter vagyok, alkatom is van hozzá.
F, 39
Nagyon betud indítani, ha egy pasinak brutál izgató hangja van.
Kerültem is már emiatt ciki helyzetbe.
Épp azt taglaltam a munkatársamnak, hogy legszívesebben az egyik férfi munkatársunk arcára ülnék, hogy azt a csoda hangját a puncimba suttoghassa. Természetesen bent állt mögöttünk az irodában. A vágyálom pedig egy buli végén beteljesült. :D
23/N
Igen nagyon is
Fontos
Az a pasi akinek olyan sipítós hangja van mintha rá léptem volna a tökeire az nem fog felizgatni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!