Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi a jo abban ha egy csajnak nagy feneke van?
Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 23:44
11/21 anonim válasza:
A hájas seggeket nem bírom. Viszont ha gyárilag széles a medencecsont, az nagyon szexis, nőies (de csak normál mértékig)
12/21 anonim válasza:
Funkciója nincs, meg azért van egy határ amikor már nem esztétikus. De a kerek formák izgatóak, most abban ha lapos és vagy be van horpadva mi szép van?
14/21 anonim válasza:
Fet bottomes girls .." Mi, ha kutyában vagyok, imádom, vagy ha az ölembe ül, akkor is. Hol vannak ilyen lányok?
16/21 anonim válasza:
Nekem nagy, és eddig nagyon sok mindenkinek tetszett.
17/21 anonim válasza:
Szerintem a nagy mellek sokkal jobbak.
18/21 anonim válasza:
Szexi, jó ránézni, simogatni, megfogni, szexnél is felizgat. "Nagy kufferba jó pakolni"
19/21 anonim válasza:
Edzessel a fenek nem nagy lesz hanem formas, feszes, kerek.
20/21 A kérdező kommentje:
#19 Az emberek bicepsze sem lehet nagy edzessel, csak formas?
2019. okt. 19. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!