Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Alapvető dolog nálatok hogy a nő lenyelje a spermát?
Figyelt kérdés
Mert olvasni itt ezt-azt. Az nem elég ha csak szájba lőhetitek? Rossz ize van..bár nem mindenki vallja ezt.2019. okt. 17. 22:49
11/39 anonim válasza:
Nem értem. Ha a partnerednek ez így megfelel, az nem elegendő bizonyíték arra, hogy "vannak még rendes férfiak"? :D
12/39 A kérdező kommentje:
De igen. Az
A gyakoris férfiakra gondoltam.
2019. okt. 17. 23:28
13/39 anonim válasza:
Szerintem minden szopásra végződő aktus pazarlás. Hiszen punciban is lehetne...
Azon kívül oda jó élvezni,ahol épp mozgunk. Ha száj,ha punci,ha fenék. A kiköpés szerintem romboló... "nem akarja magában tartani" érzetet kelt.
14/39 anonim válasza:
igen,alapvető,az hogy kiköpi,undorodik tőlem érzést kelt,és izgató ha lenyeli,egy részemet.ez alap.én se undorodom ha nyalom a nedveitől.és szerencsére sok nő szereti lenyelni nem olyan taszitóak mint te.
15/39 A kérdező kommentje:
Punciba nem engedem. Nem akarunk már gyereket. Óvszert utáljuk .
2019. okt. 17. 23:38
16/39 A kérdező kommentje:
14# te engem ezért nevezel taszítónak? Mert nem nyelem le? Bunkó tahó vagy.
2019. okt. 17. 23:43
17/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem alapvető dolog! Főleg mikor némely nő még a szájába sem hajlandó venni a pasi szerszámát, és még büszke is rá. Voltam olyan nővel aki szerette lenyelni, meg olyannal is aki közbe kicsurgatta a szája mellett. Igazából a végeredmény volt a lényeg számomra, mivel tudták, hogy azzal okoznak nekem hatalmas örömet, hogy ilyenkor nem állnak le, hanem továbbra is izgatják a farkamat, amit nem lehet némán elviselni, és igencsak elhúzzák vele az orgazmusom.
18/39 anonim válasza:
mi van kérdező fáj az igazság hogy tahózol? puncidba nem élvezhet,le se nyeled,minden ffi álma vagy,téged klónozni kéne az ilyen nőket:D szánalmas.
19/39 anonim válasza:
Nokent mondom, en szeretem az izet, lenyelem mindig kiveve, ha a partnetemnek mas a kivansaga
20/39 anonim válasza:
a 19-es,itt kezdődik a nő.a többi undorka egy vicc.ffi se való nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!