Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha hasfétisem van férfi létemre?
25 éves férfi vagyok és hasfétisem van nem vagyok meleg sőt taszitanak a férfiak de a pocak az nem nekem is van:
Szerintetek ez nem túl nagy mondjuk itt nagyon sokat ettem:D
Gratulálok hozzá, sok boldogságot a kicsihez.
Tényleg olyan mint ha 9 hónapos terhes lennél, szerintem próbálj meg fogyni, de ha te így jól érzed magad akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Ismerek olyan embert akinek a barátnőjének most lesz gyereke, egymás mellé álltak és olyan volt mint ha mind ketten 8 hónapos terhesek lennének pedig csak a nő volt az, vicces volt az biztos.
Hát az a helyzet hogy has fétisem van szóval csak annyi hogy ez a pocak máson is tetszik, de semmi több.
Ami még engem illet, nem akarok akarok lefogyni jól érzem így magam, persze hízni sem akarok!
Vannak pasik akik alapból nagydarabok, nekik jól állhat (na nem ekkora), ha mellé társul egy jóképű arc és megnyerő kisugárzás.
Te csak egy elhízott kisfiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!