Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha hasfétisem van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha hasfétisem van férfi létemre?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok és hasfétisem van nem vagyok meleg sőt taszitanak a férfiak de a pocak az nem nekem is van:

[link]

Szerintetek ez nem túl nagy mondjuk itt nagyon sokat ettem:D

2019. okt. 17. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a képen
2019. okt. 18. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Most has fétised van (=vonz ha a partnerednek pocakja van), vagy haskomplexusod (=nem tudod így elfogadni önmagad). Előbbi esetben lehet nem tartod magad melegnek, de ha más pasi pocakja vonz... hát na. Utóbbi esetben meg a sport csodákra képes :) (és még egészséges is)
2019. okt. 18. 00:53
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Gratulálok hozzá, sok boldogságot a kicsihez.

Tényleg olyan mint ha 9 hónapos terhes lennél, szerintem próbálj meg fogyni, de ha te így jól érzed magad akkor ne foglalkozz mások véleményével.

Ismerek olyan embert akinek a barátnőjének most lesz gyereke, egymás mellé álltak és olyan volt mint ha mind ketten 8 hónapos terhesek lennének pedig csak a nő volt az, vicces volt az biztos.

2019. okt. 18. 02:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát az a helyzet hogy has fétisem van szóval csak annyi hogy ez a pocak máson is tetszik, de semmi több.

Ami még engem illet, nem akarok akarok lefogyni jól érzem így magam, persze hízni sem akarok!

2019. okt. 18. 04:01
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

Vannak pasik akik alapból nagydarabok, nekik jól állhat (na nem ekkora), ha mellé társul egy jóképű arc és megnyerő kisugárzás.

Te csak egy elhízott kisfiú vagy.

2019. okt. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!