Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy a párom magától nem kezdeményez?

Figyelt kérdés
Magától soha nem kezdeményez bármit is csinálok. Mindig figyeltem az igényeire. Van hogy dolgozok és akkor is csak ígéreteket kapok messengeren ha beszélünk de nem tartja be. Normális hogy csak nekem kell kezdeni férfiként? 10 éve vagyunk együtt. Nagyon lelomboz a hejzet. Nem vagyunk öregek. Én 32 f párom 25n. 😔
2019. okt. 16. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
akkor? az se érdekli mit mondassz,minek vagy még vele? agyatlan.
2019. okt. 16. 23:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi hogy agyatlanozol. Nem kéne elfeledni hogy van egy gyerekünk és megneheziti a dolgom. Jobban örülnék ha nevelhetnem én is és nem vinné el. Dereng valami?
2019. okt. 16. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már megszokta az évek alatt h te kezdeményezel, és neki nem kell egy kicsit sem törekedni rá.

Jobb ha még 1x komolyan elbeszélgetsz vele, h ez a kapcsolatotok rovásásra fog menni.

Akkor hátha próbál változtatni az ellustult formáján.

L

2019. okt. 17. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Emögött nyilván van valami gátlás, mert normális esetben a nők éppúgy vágynak a szexre, mint a férfiak. Azt nem írtad, hogy számára kielégítő-e az együttlét. Az kevés, ha mondja, hogy igen, mert akár az is lehet, hogy nem is tudja, mit kéne éreznie. Nem akarlak hibáztatni, de gondolj erre is. Mindig így volt, vagy régebben ő is közeledett? Ha beszéltetek már erről, akkor ne győzködd, hanem beszéltesd arról, miért nem szeretne kezdeményezni, és nagyon figyelj a szavaira, mert valószínűleg elszólja magát, csak meg kell érteni. Nemritkán a nők a szexet fegyverként használják: elégtételt vesznek vele valamilyen sérelemért, pl. ha a férjük nem segít nekik otthon, vagy egyéb kapcsolati gondjuk van. A párod maga is egyetért veled abban, hogy helyes volna, ha ő is kezdeményezne, vagy taszítja a gondolat? Türelem, és arra is gondolj, hogy sok nő gyerekszülés után depressziós lesz, és elutasítja a szexet. Neked ennél sokkal jobb a helyzeted! Azon is elgondolkozhatnál, neked miért annyira fontos, hogy ő is kezdeményezzen.
2019. okt. 17. 06:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt baromi unalmassá tud válni, a hiszti csak rontja az állapotot, a heJzet szó pedig az abszolut k.o.
2019. okt. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!