Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szopás után hova szeretitek ha élveznek a fiúk? Kézzel vagy szájjal fejezitek be szívesebben?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 21:28
11/19 anonim válasza:
A hajam nekem is tabu, egyébként szinte bárhová engedem. Én inkább azt szeretem ha kézzel fejezhetem be neki.
12/19 anonim válasza:
Kézzel és szájjal is szeretem. Mindegy, hogy hova élvez.
14/19 anonim válasza:
Szajjal fejezem be neki
Hajam kivetelevel oda elvez ahova akar
15/19 anonim válasza:
A számba. Egyrészt sokkal praktikusabb, nem spriccel, folyik a végén mindenfelé. Másrészt a szopásnak az a lényege, hogy a számmal elégítem ki. Szerintem hirtelen megszakítani közben és kézzel befejezni kevésbé lehet élvezetes, meg neki is csalódás.
16/19 anonim válasza:
ennyien szretik a szájba és én kimaradtam belőle. (eddig)
17/19 anonim válasza:
Tipikus kérdés, aminel tökeletesen látszik a válaszokon és a pontozásokon, hogy egyetlen egy csaj sem válaszol itt :) de kérdem en, pasiknak miért jó csajnak kiadni magukat? Mégha csak trollkodas is... Ez elég gay...
18/19 anonim válasza:
Számba . Én sem szeretem ha orgazmus közeli érzésnél a pasi hirtelen másképp kezdi csinálni úgyhogy gondolom nekik is jobb ha szájba megy a végén is megszakítás nélkül .
19/19 anonim válasza:
"Látszik a válaszokon, hogy egyetlen egy csaj sem válaszol de kérdem én, pasiknak miért jó csajnak kiadni magukat?"
Azért mert azt hiszik ha a csajok ezt olvassák, majd a szájukba engedik a spermàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!