Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek helyeket, ahova egyedülálló férfiként mehettek kalandokra?
Haggyuk már! 20 ezerért egy órára te nem kapsz egy melles -fenekes nőt. Maximum egy faluban, ahol szegénység van, de azt ki kell fogni. Ezek a szép nők a milliomosoknak tartogatják magukat. Ez sem létezik már, igaz ezt nem fogják elismerni, de sajnos így van.
https://www.youtube.com/watch?v=bCtMzv7pWGU&list=RDbCtMzv7pW..
Nőként írom, hogy szánalmas vagy haver. :D
Itt rinyálsz, hogy drága a k...a, de fizetni nem akarsz, mert ingyen kéne, randizásba nem akarsz energiát feccölni.
Én egy diplomás nő vagyok, nem vagyok/voltam szupermodell, de volt jópár hódításom anno. Hozzámentem egy pasihoz, akinek se pénze, se diplomája, átlagosan néz ki, van most már 2 gyerek, a harmadik úton. Nem minden nőnek a pénz & sárm a fontos ám! Csak ha te ilyenekre vagy kiélezve / kiéhezve, akkor ne csodálkozz! Ez a plázapi..@ vonal nagyon felszínes és általában buta nőket takar.
Egyébként meg igaza van, ha már ku...álkodásra adja a fejét, jóhogy nem bagóért csinálja.
Összetéveszted az azont a fazonnal! Te vagy a szànalmas, mert egysíkuan làtod a dolgokat. A randi halálra van ítélve , mert a női nem tagja sem gondolja komolyan, hogy lesz értelme vagy folytatàsa az eseménynek. Amelyik jól néz ki, az oda megy, ahol pénz. De ott már levannak osztva a lapok. A randin maximum, ha nincs más ez is jó alapon eszik-iszik mások pénzére, majd amikor ki kell nyitni a lábàt, megszűnik létezni. Ezenkívül attól még, hogy pénzért teszi valaki, TEHETNÉ REÀLIS ÁRON, AMI egyenértékű a szolgáltatással. Soknak esze nibcs hozzá, hogy egyáltalàn hogyan kell hozzáàllni a dolgokhoz. A magadfajta ingyenszerete pedig csak mese habbal.
Hagyjuk inkàbb. Pihenjél.
Persze, mindenki hülye, csak te vagy a normális, ismerem a magadfajtát. :D
További jó önsajnálatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!