Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen női mell jön be nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen női mell jön be nektek?

Figyelt kérdés
Lehetőleg linkelt képpel. 26/L

2019. okt. 15. 16:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Én cicimániás vagyok, a legtöbb tetszik, nagyságtól, kosártól függetlenül.
2019. okt. 15. 17:42
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Mindegy, formás legyen és jó legyen az összhatás a lány alakjával. Ha van rajta pici anyajegy, az külön szexi. Na meg ha meredezik az a bimbó.
2019. okt. 15. 17:45
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
7es ez tökéletes amit küldtél!
2019. okt. 15. 18:06
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
2019. okt. 15. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Liz*:

Miért is? A második legkisebb kosárméret. Mi akkor neked a kicsi? Csak az A-s?

Lehet, hogy sértve érzed magadat, de az A, B, C, D, E, F, G, H és ennél is nagyobb méretek között a B a legkisebb mérethez áll a legközelebb.

A kérdésre válaszolva, a mellméret nem kimondottan fontos nekem, a formája és a tartása az, ami inkább számít, de a fent említett kis mellméret, a 75A/B talán mondható a legkedveltebbnek számomra.

[link]

2019. okt. 15. 21:30
 16/24 Liz* ***** válasza:
86%
Miért érezném magam sértve? Csupán meglepődtem mert a B kosár (hacsak nem 2 méter magas a hölgyemény) nem pici. De nem sértődtem meg, aki a kicsit szereti hát egészségére, élvezze.
2019. okt. 15. 21:40
 17/24 Liz* ***** válasza:
86%
És sok férfi nincs tisztába a méretekkel, persze akinek nem inge ne vegye fel, de a képen a nőszemélynek maximum egy szivacsos A kosár lenne megfelelő.
2019. okt. 15. 21:45
 18/24 anonim ***** válasza:
22%

Ezt kicsit túltoltad. Szivacsos A-kosár...

Azt tudod, hogy van ennél kisebb mellméret is, ugye? A-kosárnál (pláne szivacsos A-kosárnál) kisebb méretű melltartó viszont nincs.

Akkor azokhoz a mellekhez milyen melltartóméret illik?

[link]

Azt tudom, hogy férfi körben él a 14 centi felkerekítése 17-re. De hogy a nők is felfelé torzítsák a mellméretüket, ez nekem új.

A mellméretekkel pedig pontosan tisztában vagyok, légy nyugodt.😉 A páromnak én veszek melltartót, és polcról, látásra megmondom, hogy a kitettek közül melyik az ő mérete, a címke megnézése nélkül. Rendszerint helyesen.

De mondd csak: hogyan lehet az, hogy neked a második legkisebb kosárméret nem kis mell? Erre válaszolj. Csak az A-kosár volna a kis mell?

2019. okt. 15. 23:01
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

C kosár, és afölött :)

31f

2019. okt. 16. 00:26
 20/24 Liz* ***** válasza:
86%
18as.. létezik kisebb, azoknak nem kell melltartó ennyire egyszerű. Nem fogok egy pasival a mellméretekről vitatkozni, én nem kerekítek.
2019. okt. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!