Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen női mell jön be nektek?
Liz*:
Miért is? A második legkisebb kosárméret. Mi akkor neked a kicsi? Csak az A-s?
Lehet, hogy sértve érzed magadat, de az A, B, C, D, E, F, G, H és ennél is nagyobb méretek között a B a legkisebb mérethez áll a legközelebb.
A kérdésre válaszolva, a mellméret nem kimondottan fontos nekem, a formája és a tartása az, ami inkább számít, de a fent említett kis mellméret, a 75A/B talán mondható a legkedveltebbnek számomra.
Ezt kicsit túltoltad. Szivacsos A-kosár...
Azt tudod, hogy van ennél kisebb mellméret is, ugye? A-kosárnál (pláne szivacsos A-kosárnál) kisebb méretű melltartó viszont nincs.
Akkor azokhoz a mellekhez milyen melltartóméret illik?
Azt tudom, hogy férfi körben él a 14 centi felkerekítése 17-re. De hogy a nők is felfelé torzítsák a mellméretüket, ez nekem új.
A mellméretekkel pedig pontosan tisztában vagyok, légy nyugodt.😉 A páromnak én veszek melltartót, és polcról, látásra megmondom, hogy a kitettek közül melyik az ő mérete, a címke megnézése nélkül. Rendszerint helyesen.
De mondd csak: hogyan lehet az, hogy neked a második legkisebb kosárméret nem kis mell? Erre válaszolj. Csak az A-kosár volna a kis mell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!