Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok nők akiknek a párja nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok nők akiknek a párja nem annyira jól felszerelt, vágynak nagyobbra?

Figyelt kérdés
Vagy ha ügyes a pasi akkor nem hiányzik hogy kitöltsön, kitágítson szex közben? Vannak ilyen gondolataitok, hogy úgy kipróbálnátok egy nagy szerszámot?
2019. okt. 15. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Eddig átlagos méretű parjaim voltak, sose kellett nagyobb.
2019. okt. 15. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"A nők a férfire vágynak, nem a nettó péniszére. Aki "nagyobbra" vágyik az a partnerére nem vágyik."

Ha őrülten vágysz rá, meg csodás belső lénye van, akkor majd jól fogod őt érezni, hát persze...

2019. okt. 15. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én páromnak átlagos hosszúságú, de vastagabb mint az átlag. Én nagyon szeretem, mert kitölt, nem vágynék nagyobbra.

Nekem hiányozna, ha nem tudna teljesen behatolni, és folyton figyelni kéne meddig hatolhat be.

2019. okt. 15. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen! Sajnos a pasimnak 16 cm hosszú és melle vékonyka. Nagyobbak tetszenek !

18/l

2019. okt. 16. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!