Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon kihívó fehérnemű iskolába? Kép lent
Szóval én nagyon szeretem a különlegesebb fehérneműket, csak valahogy sosem tudok "ráérezni" hogy mi lenne/nem lenne sok suliba. Itt elsősorban a tesiórák előtti átöltözésre gondolok, illetve ha suli után van edzésem, és ott is átöltözök. Az osztályban a csajok 90%-a egyszínű, csipkementemes/kevés csipkéjű fehérneműt szokott hordani, szóval nem akarom hogy annyira kitűnjek. Eddig is hordtam ilyen fehérneműket, csak most kicsit jobban átlátszik ezen a bimbó. Igazából nem ez lenne a baj, mert már nagyon sokan láttuk egymást meztelenül, csak nem lenne nagyon kihívó ha ilyet vennék fel?
Kb ilyenre gondoltam:
Öltözőben max lányok vannak akkor nem mindegy ?
Én volt h fűzőt és nyitott francia bugyit vettem fel egy lány se szolt semmit
Pasik még úgy sem láttak
Én is ilyenre gondoltam,pont jó szerintem! 😝
A viccet félretéve kicsit sok,de ha nem érdekel mit gondolnak akkor hord nyugodtan.39F
Ezek eléggé szexy (s nem is túl olcsó) fehérnemű, biztos, hogy tornaórán ezt akarod viselni? :o
Egyébként senkinek semmi köze hozzá, bár a legbiztosabb ha elviszed magaddal és csak randi előtt öltözöl gyorsan át.
Ezeket a fehérneműket a hölgyek azért veszik fel hogy csábítanak. Legalábbis eddig így tudtam. Te meg még suliba jársz és (bár erről nem írtál) de nem a fiúk miatt viselnéd.
Valóban elég furcsa sőt fel is tűnne pl. vékonyabb anyagú ruha alatt. Vagy ha kilógna innen-onnan. De ha ettől érzed magadat nőnek áldássék.
Műszálas, ezért nekem simán az igénytelenség benyomását kelti. Meg pinaszagot. A "normális" darabok számomra sokkal szexisebbek. Viszont legalább nem szivacsos melltartó :P
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!