Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es nők mennyire vonzódnak a fiatalabb srácokhoz?
Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 17:08
1/11 anonim válasza:
Általánosságban nem,de volt ilyen kapcsolatom. A srác nagyon jól nézett ki,okos volt,és szuper volt Vele a szex. Sosem bántam meg,de tudatosan nem keresek ilyen kapcsolatot.
2/11 anonim válasza:
Engem konkrétan mindig az idősebb pasik vonzottak, de tulajdonképpen annak is adnék biztosan esélyt, aki fiatalabb tőlem.
Csak eddig még ilyen nem jött a közelembe :)
3/11 anonim válasza:
#2 Voilá, akkor ez a te szerencsenapocskád!
Jelige: Légy ápolt és kedves. :)
5/11 anonim válasza:
Engem is érdekelnek az idősebb hölgyek! Én úgy vettem észre, hogy ők nemigazán érdeklődnek a fiatalabb férfiak felé, de ez azt hiszem érthető is.
24/f
6/11 anonim válasza:
Amennyire "általában" a 30-40-es férfiakhoz... ugyanis nem a kor számít, hanem a férfi maga.
10/11 anonim válasza:
Akkor nem is szekszeltek velem? Pedig ötös vagyok gyurmázásból! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!