Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok arról, ha egy 26 éves lányról kiderülne, hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Van így esélyem még valaha párkapcsolatra?2019. okt. 14. 08:35
11/17 anonim válasza:
Mit gondolnának? Semmit - a nő egyben, a megjelenése, a mosolya, a személyisége fontosabb minthogy szűz-e vagy sem. Ha egyszer kívánatos akkor kívánatos lesz akár szűz akár nem.
12/17 anonim válasza:
Én ennek tudatában lennék a legboldogabb.
Mert örülnék annak hogy egy hozzám hasonló pàrom lenne akit szintén nem a szex motivált eddigi életében.
F
13/17 anonim válasza:
Semmit nem rontana a dolgon.
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy volt-e valami komolyabb oka ennek?
14/17 anonim válasza:
Én is 25 voltam mikor elvesztettem. Akkor volt az első kapcsolatom, kalandokat meg nem kedvelem, így nem volt más csak vártam, hátha betoppan valaki az életembe. Lehet a kérdező is így van.
26 N
15/17 anonim válasza:
Hajjajj, a tapasztalatlan fiúk nagyon szagot fogtak
16/17 anonim válasza:
Így első olvasatban semmi bajom vele! Megismerném, sokat beszélgetnék vele, aztán majd kiderülne a folytatás!
17/17 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha a leendő feleségem szűz lenne! Én sajnos 28 évesen elvesztettem, pedig úgy szerettem volna, hogy a feleségemmel a nászéjszakán veyzítsük el!
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!