Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ágyban derülne ki, hogy a nőnek olyan szőrösek a lábai, akár egy pasinak, mit tennétek?
De úgy mint egy szőrös férfinek, nem csak itt ott, hanem komolyan szőrös. Persze intim területen is hatalmas a bozót. Ráadásul ezen nem hajlandó változtatni, mert neki így jó.
Szexelnétek vele, finoman elutasítanátok, fejvesztve elrohannátok?
Random kerestem hasonló csajról képeket, ilyesmi:
Ahogy írtam, ezt a képet csak kerestem a neten, de valójában hasonlóan szőrös hölggyel jöttem össze. A hasa nem ilyen, azon alig van, de a lábain végi olyan mint egy férfi. :-( Nehéz eldönteni mit csináljak. Beakadt nála ez a nem akarom, engem ne befolyásoljon senki felfogás. Helyes aranyos nő, de ez engem zavar.
Pocsék érzés, hogy régóta keresem a megfelelő barátnőt erre egy ilyen hülyeség miatt keljen szakítanom vele. Két hónap ismerkedés után evvel szembesülni az ágyban. :-(
A képen nem pasi látható, nézd meg a többit is ha nem hiszed el!
15-ös!
Ha mégis lenne partnered, mit tennél, mit szoktál tenni? Szőrtelenítenél vagy te is elvárnád, hogy ezt fogadja el a férfi?
15-ös! Ott a pont! :-)
Sajnos az említett nő nem ilyen rugalmas felfogású. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!