Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi tanároknak szerintetek bejön a diák-tanár szerepjáték szexben?
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 21:29
1/11 anonim válasza:
Nem túl valószínű, az még kevésbbé hogy olyan diákkal egyáltalán bármit kezdenének akit még tanítanak/odajár az oktatási intézménybe.
2/11 anonim válasza:
Egy normális, érett, felnőtt férfi (!) nem tartja partnernek a gyereklányokat. Es ebben a szerepjátékban lehet hogy a saját diákjai jutnának eszébe...
3/11 anonim válasza:
Nekem bejön.
Mat-fiz tanár, Budapest
5/11 anonim válasza:
Pár tanárnak biztos h bejön, de sokan nem bonyolódnak ilyen viszonyba, mert féltik az állásukat.
N
6/11 anonim válasza:
En egyenruhás vagyok. Van hogy szolgáltba kell magam helyezni, egyenruha, fegyver, bilincs, majd megmotozni, megbüntetni a csajom. Ő megőrül tőle úgy elélvez. Nekem közepesen jo kategória.
7/11 anonim válasza:
Nekem tuti nem jönne be
Mat. tanár.
42f
8/11 anonim válasza:
Nekem bejön, de nem tanítok. Viszont korrepetálást vállalnék. 40f
9/11 anonim válasza:
A váci iskola tornatanárának és iskola gondnokának olyan szinte bejön, hogy a 12. évfolyamról mindig kiválasztanak valakit, akire rámozdulnak. A legutolsó esetnél állítólag a lány nem engedett a tanárnak tapizásnál többet a gondnok meg csak perverz utalásokat tett, de mindkettő megadta a lánynak a számát. Több ilyen esetről tudok, hogy ez van, az iskola igazgató is tud erről. Akik meg érintettjei voltak a dolognak, és nem tetszett nekik, nem mertek feljelentést tenni.
10/11 anonim válasza:
mivel szinte minden iskolában van valami ilyen sztori, hogy egy tanár kikezdett egy diákjával (vagy érettségi után), ezért gondolom igen.
Főleg a tesi és rajz tanárokra jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!