Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan célozzak rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan célozzak rá, hogy szeretném, ha orálisan kielégítene?

Figyelt kérdés
A barátom mostanában orális nem elégít ki. Eddig nem volt ezzel probléma, de már pár hete nem. Én igényelném, ha kielégítene, én is ki szoktam őt. Hogyan célozzak rá, hogyan mondjam el neki? (Tudom legyek őszinte és a sajátom párommal ne féljek beszélni erről, de nem tudom finoman, hogy lehet elmondani azt, hogy nyalj ki többször :D-9

2019. okt. 9. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát probálhatnád mondnai neki hogy 69 ezzetek és utolag hogy nagyon élvezted hátha veszi a lapot

De szerintme jobb lenne ha kerek perec megmondnád neki mert lehet okkal nem csinálja

2019. okt. 9. 20:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy ahogy leírtad :) egy jó kapcsolat alapja a felek közötti tiszta, őszinte, tabumentes nyílt kommunikáció. Nyugodtan mond meg neki, ne szégyelld a vágyaidat!
2019. okt. 9. 20:47
 3/13 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy lenne valami oka rá. mert eddig csinálta. ezt a 69-es dolgot megpróbálom majd mondani neki
2019. okt. 9. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:
meg azért érzem kellemetlennek, mert eddig soha nem kellett kérnem. se tőle se mástól. még nem tapasztaltam ilyet, hogy kérnem kelljen
2019. okt. 9. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg lenyomni a fejét oda ha arra téved vagy éppen a testedet csókolgatja. Bár az is lehet - nem akarlak megsérteni - hogy nem ízlik neki a puncid vagy valami szaga van, vagy picit sós ízű. Ami valljuk be egy kicsit kellemetlen.
2019. okt. 9. 21:17
 6/13 October15 ***** válasza:
66%
Pont úgy ahogy a végén írtad lehetőleg perverz mosollyal mert az jár hozzá. :D
2019. okt. 9. 21:17
 7/13 A kérdező kommentje:
hát de ha nem ízlene neki eddig se csinálta volna :D és már több mint 1 éve vagyunk együtt. Ez meg tök evidens, hogy a nemi szerveknek nem mézeskalács íze van. szóval ezért fura nekem, mert eddig mindig csinálta. nem gondolom, hogy változtam volna azóta ott az elmúlt 2 hétben :D
2019. okt. 9. 21:22
 8/13 he84 ***** válasza:
100%
Nyilván szebben mondd, a nyaljon ki többször kicsit talán erős valóban. Ám az nem igaz, hogy ezt nem lehet szebben, kedvesebben kérni, vagy megbeszélni vele a dolgot. Mondd azt neki, hogy úgy vetted észre, hogy már ideje nem elégít ki orálisan odalent, szeretnéd ha továbbra is csinálná, mert igényled és szeretnéd tudni mi az oka, vagy hogy van-e valami oka és ha igen, oldjátok meg. Ha rendes, akkor csinálni fogja és ha valóban jól mosod odalent továbbra is, ahogy korábban szoktad. Vagy ha mégis van egyéb még nem ismert változás, akkor jó esetben megoldjátok.
2019. okt. 9. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szóban nehezedre esik, írd meg neki, hogy neked is fontos a kényeztetés, és tedd nyilvánvalóvá, hogy élvezed, amit tesz veled olyankor. Az ágyban pedig nem kell finomkodni.

Adok néhány tippet:

- Kérem a szádat!

- Imádom a nyelvedet!

Jó, ha tudod, hogy a direkt, szókimondó beszéd sokak számára nagyon izgató, szóval ne félj kimondani: szeretném (de akár: azt akarom, nagyon kivánom), hogy kinyalj.

2019. okt. 9. 21:26
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi :)

én alapvetően nyers vagyok meg úgy is beszélek, de tudom, hogy ő ezt nem szereti. Ő kicsit másabb stílusú :D és ezért valahogy finomabban akarom vele megbeszélni majd

2019. okt. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!