Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de van egy haverom akinek szoktam meztelen képeket küldeni magamról. Ez megcsalásnak számít? 19L
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 19:48
11/19 anonim válasza:
Csak azt jelzi hogy egy tipikus rbcn vagy, és neked nem való kapcsolat, az ijennek szakadjon ki a tüdeje, nem érdemel az ilyen igazi szerető fiút
13/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló van. Van feleségem de nem tudok ellenállni gyakoris 19 éves lányoknak és folyamatosan szexchatelek velük
15/19 anonim válasza:
Hát attól függ...
Ha megtudnád, hogy a barátod időnként el-el küld pár képet a farkáról másnak, akkor azt te megcsalásnak élnéd meg?
16/19 anonim válasza:
A fiúk is ugyanezt csináljak. Pl én. Épp ezért nem ítéllek el ezért. 🙂
17/19 anonim válasza:
Mi a megcsalás definíciója?
A megcsalás mindenkire érvényes?
Milyen szabályok alapján élitek a párkapcsolatotokat?
Na, ezeket rakd össze, és nézd meg melyik halmazban van az adott cselekmény, ha villog a piros gomb, akkor az, ha nem villog, akkor nem.
18/19 anonim válasza:
Hat gondolj bele ha ő csinálna te annál venned?
Szerintem igen a válasz
Úgyhogy akkor már tudod is hogy az-e vagy sem
19/19 anonim válasza:
Nekem a barátom szokott küldeni a feleségéről, hogy mondjak véleményt, amit kettesben olvasnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!