Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 1 éve nem szexeltem és félek hogy hamar elfogok élvezni?
Figyelt kérdés
18/f
Szerintem felsem fog állni :/
2019. okt. 8. 19:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem kell aggódnod :D Volt, hogy én kb 10-11 hónapig nem szexeltem és nem élveztem el hamar.
25/F
2/8 October15 válasza:
Hát teszem azt szexelj. :D Azért nehéz elképzelni azt a csávót akinek 1 év pihi után nem áll fel. Nem aksi ez hogy túlmerüljön. XD
4/8 anonim válasza:
nő van? mert ha nincs,ráérsz ezen akkor agyalni ha már van. amúgy egy-két kör és újra a régi leszel. viszont ha azon agyalsz hogy felsülsz,az adott helyzetben meg is fog történni. ne agyalj!
6/8 anonim válasza:
Semmi baj, én 7 éve nem szexeltem.
7/8 anonim válasza:
Barátom se szexelt egy éve amikor összejöttünk. Igen, elég hamar elment, kb 2 perc után, de nem volt belőle semmi probléma. Ha normális a partnered akkor meg lehet ezt beszélni, ne aggódj emiatt.
19/L
8/8 anonim válasza:
Ne görcsölj ezen, mert akkor t~nyleg nem fog felállni.
Próbálj örülni annak h most végre szexelhetsz majd, és ha megértő a csajszi és hamar elmész akkor a második menetnél majd tovább húzod.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!