Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es éveiben férfi mennyit maszturbál?
Figyelt kérdés
Persze tudom egyénfüggő, körülményektől is függ.
De ha te pont egy 40-es pasi vagy, kérlek, írd meg nálad hogy működik a téma.
2019. okt. 8. 10:30
5/12 anonim válasza:
Az évek során ez nem igazán változik. Kb. 15 évesen is annyi volt, mint most.
Függ még attól, milyen más elfoglaltságaim vannak, van-e kapcsolatom, stb.
6/12 anonim válasza:
Van párom, így nem olyan nagy gyakorisággal, mint azelőtt, de a munkám miatt sokszor vagyok otthonegyedül délelőttönként. Olyankor azért szoktam. Néha munkahelyen is,ha rám jön. (Egyedül dolgozom az irodámban)
Heti 3-4 kb.
41f
8/12 anonim válasza:
Most hogy két nővel folytatok viszonyt így nem kell !
Azelőtt heti 3-4 volt
10/12 anonim válasza:
Jól látod, egyén- és körülményfüggő. Ha stresszes az ember, sok a meló, nem kipihent akkor van, hogy hetekig nem, máskor meg 1-2 naponta, de partner függvénye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!