Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis az hogy a pasim a ramelvezes utan tenyerrel elkeni rajtam?
Figyelt kérdés
18/l, a pasim 192019. okt. 7. 21:49
11/15 anonim válasza:
Van aki p...ba, más szájba, megint más testre vagy máshova szeret élvezni, van aki úgy hagyja, más szétkeni, megint más... na ezt nem írom le, de olyan is van. Nem vagyunk egyformák, van aki így, van aki úgy szereti - fontosabb hogy mindkettőtöknek elfogadható legyen. Ha az, akkor kedves egészségetekre és élvezzétek a fiatalságot, az erotikát :)
12/15 anonim válasza:
Ez számomra izgató, főleg, ha a pasim megy el előbb, aztán még játszik velem. Ő főleg a melleimre szokott élvezni, aztán belemasszírozza, és tök jó érzés. De lehet, hogy én ilyen különc vagyok, mert én azt is szeretem, ha az arcomra élvez (kivéve, amikor a szemembe megy), aztán úgy smárolunk. Nem tudom miért van ez, de jó.
13/15 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik minek engeded?
Mert gondolom azért tetted fel a kérdést.
14/15 anonim válasza:
ez nekem gusztustalan, de gondolom a csávó szereti a sperma játékokat
15/15 Kevin_Wendell_Crumb válasza:
Teljesen normális dolog abban az esetben, ha ez téged nem zavar!
Amennyiben nem zavar, isteni páros vagytok, és élvezzétek egymást, és fedezzetek fel még jó pár dolgot... Van bőven 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!