Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, kiprobalnatok egy kis idore, milyen prostinak lenni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 15:01
1/9 anonim válasza:
Próbàltam. Igaz nem kértem a pénzt hanem adták szex után. Ingyen is megtettem volna. Utólag kicsit megalázó hogy elfogadtam.
2/9 anonim válasza:
Valaki kipróbálná egy fél órára? 😉F
4/9 anonim válasza:
Aki kipróbálná, jelentkezzen nálam! Komolyan gondolom!
6/9 anonim válasza:
Nem. Mert vagy nemibeteg leszek vagy nem tudnék le állni a könnyű pénz szerzessel
7/9 anonim válasza:
2es csak 30 perc?
Szégyen vagy 🤣🤣
N
8/9 anonim válasza:
A nők nagy része nem, amelyiknek meg is fordul a fejében az sem akárkivel, hanem sármos, neki tetsző idegennel próbálná ki. Aki neki nem tetszővel is, az meg nem próbálja, hanem csinálja - de az nem hobbik... hanem hivatásos.
9/9 anonim válasza:
A fél óra nem szégyen a prostiknál, ha tudnád hogy hányan vegeznek5-10 perc alatt..
Itt a pasinak kell kielégülnie,arra fél óra bőven elég,a nő majd a pénz átvételekor lesz elégedett,,ami persze megelőzi az aktust..
2#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!