Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vállalja?
Popsiba csak néha
De lenyelni lenyelem ha már a szàmban van
Rendszeresen lenyelem, ha orálisan kényeztetem, mert szerintem része a dolognak és élvezem.
Az anál gondolatával, viszont most még csak, kacérkodom.
Anált szeretem, ha megfelelő a méret és van bizalom.
Imádom orálisan kényeztetni a párom, lenyelni is szeretem szerintem semmi rossz nincs benne. Persze tudom hogy mostanság az a divat, hogyha mindenki titkol minden ilyet és prűd marad a legjobb barátai előtt is, de szerintem kell ilyen tapasztalat is😅 (eddig csak egy exem akarta az arcomra verni de az is izgalmas, meg ha ráérvez valami csokira és meg kell ennem)
Ez nem "vállalás" hanem kedv kérdése :)
Aki az anált műveli az ha van egy csepp esze akkor betartja a három aranyszabályt: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
Feségem imád szopni néha azt is hagyja, hogy a szájába élvezzek de le nem nyeli sajnos, pedig izgi lenne, de persze nem erőltetem ha nem akarja. A spermát amúgy szereti, izgatja. Imádja ha a puncijára élvezek és utána g@#&cis kézzel kap mégegy orgazmust.
Anált szereti, szoktuk néha ha mindketten kívánjuk épp
A hármas válaszolót szeretném klónozni.
Köszönöm.:)))
30F
Úgy érted, hogy 1 embernek elég 1?
:D mert azt elhiszem.
Szerintem nagyon sok pasi imádna ilyen nővel együtt lenni, huncutkdoni, bujálkodni.:)
Sajnos általában az ilyen nők vagy csak kitaláltak, vagy az ország másik vegében laknak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!