Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti egy ilyen üzenetnek örülnétek? Milyen szexi üzenetet fogadnátok szívesen?
Van egy fiú akivel nagyon régóta beszélek..már-már ,,fél-kapcsolatban” vagyunk. Nekem tetszik (tud erről), neki tetszem (ő mondta), messze vagyunk egymástól és csak sokára fogunk találkozni. Adni szeretnék neki valamit, ha már fizikálisan nincs kontakt. Mondjuk egy szexi képet vagy szexi üzenetet írni. Már írta, hogy nagyon vonzónak és dögösnek tart, azt is írta, hogy szép vagyok és kiemelte, hogy tetszik neki a személyiségem és az, hogy tüzes vagyok.
Szóóval.. arra gondoltam, hogy egyik reggel mondjuk ha írkálnánk megkérdezném tőle:
,,Tudod, hogy mi a baj a köntösömmel?
-valamit válaszolna, valószínűleg megkérdezné, hogy mi?-
,,Folyton lejön” -és küldenék neki egy képet ahol a köntös ugye nincs megkötve szóval látszana a mellem, a fehérnemű. Ez milyen ötlet? Örülnétek neki? Milyen kép lehetne számára izgató?
Tudom, hülyén és rosszul hangzik de fel akarom izgatni és azt akarom éreztetni vele, hogy ,,ah milyen kár, hogy most nem vagyok ott”. Igazi úriember, csak finoman szokott bókolni, szoktunk flörtölni. Milyen szexis üzenetnek örülni, ti?
Szerintetek mit kellene csinálnom?
Teljesen nude-ot nem szeretnék küldeni.
Arra is gondoltam, hogy küldhetnék egy képet ahol nincs rajtam melltartó de póló igen, így minden látszana. Ez nem lenne neki ,,kellemetlen”? Nem lenne utána fura? Így random elküldeni?
Köszi előre is:)
Az erotikus képekkel nincs semmi probléma, teljesen jó ötlet...csak a körítés, kicsit olyan izé... :)
#4-es voltam
Szia,nagyon jó,és szexi ötlet,különösen a köntös felvezetéssel.
Én pattannék az autóba,hogy kielégítsem vágyaidat.
Oké, most küldesz neki egy szexi képet. De mi lesz holnap? Mi lesz holnapután? Mi lesz azután? Az ember úgy van összerakva, hogy állandó fejlődésre vágyik, az előrehaladás teszi csak boldoggá. Ő is ember, ergo, mindig többet akar majd.
És még valami. Ne feledd, hogy ami egyszer felkerül a netre, az ott is marad, amíg világ a világ. Bárki kiáshatja, és felhasználhatja ellened, amikor te már nem is emlékszel rá. Megér ennyit egy távkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!