Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miét éreznél akkor ha a legutolsó kis csir@ is becsajozott már körülötted de te 23 évesen egyedül avgy mint a kisujjad?
Elegem van hogy ronda vagyok,
hogy pénzem sincs
hogy a személyiségem se kell senkinek
hogy az intellektusomhoz nem érnek fel ezek
hogy csak a kigyúrt izomállat kell minden nőnek meg a pénz.
Ha olyan komoly az intellektusod, akkor talán arra is rájohetnél, hogy mi a megoldás. Én tudom, de amilyen a stílusod nincs kedvem tippeket adni.
42f
ui: sose voltam jóképű, se gazdag, se kigyúrt, nem volt se Audim se BMW-m... mégis tizenéves koromtól volt pin...a ami elérhető volt nekem. És jó csajok voltak. Ahogy mostanában is.
Nem lehet, hogy ezeket az erzeseideit kisugarzod felejuk? Ismerek hasonlo sracokat, nem rossz arcok, de a nokkel nem tudnak banni.
A testeddel azert meg kezdhetsz valamit eppen. Nem mindenki a jokepuekre bukik. A penz meg a kis buta lanykaknak szamit, meg esetleg azoknak, akiknek mar van egzisztenciajuk. Ha korodbelit keresel, akkor mondjuk ez nem valoszinu.
Izom, pénz, személyiség:
Ezeken mind tudnál változtatni, ha akarnál. Nyilván nem máról holnapra, de kellő kitartással már pár év után látható eredményeket érhetnél el ezekben
Szigorúan a kérdésre válaszolva: kiírnám gyk-n.
Meg is van az utolsó sorodban a megoldás:
Gyúrj és dolgozz, hisz csak ez kell nekünk...de a f szodat is növeszd 20/5 fölé pliiiiiiiiiiiiiiz.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!