Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért terjedt el az a tévhit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el az a tévhit, hogy a nőknek a nagy pénisz kell?

Figyelt kérdés

Miért van a férfiak nagy része meggyőződve arról, hogy a nagy méret egyenlő a nagy élvezettel?

Nekem nagyon nagy méretem van (túl nagy) és az esetek nagy részében még esélyem sem volt élvezetet okozni! Testközelből tapasztaltam meg, hogy a nőknek egyáltalán nem kell a nagy méret de ennek ellenére mégis meg vannak győződve a pasik, hogy igen de miért?

Bármikor elcserélném a szerszámomat egy átlagosra. A nagy, esztétikai és vizuális élvezeten kívűl semmi többet nem tud nyújtani egy átlagossal szemben..

Ti mit gondoltok erről?

Nemeteket és korotokat kérlek írjátok le!

24/F

2019. okt. 6. 19:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

"Tévhit" :D

Védjük a mundér becsületét, mi? >:D

2019. okt. 6. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

1, 4,-es vagyok. Attól függ mi a nagy.

Mert nekem 17/5 és valakinek ez kicsi.... de lehet a kérdező ezt már nagynak gondolja.

Szóval kérdező... mi is a nagy?

2019. okt. 6. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
A nőknek százszor többet számít, hogy ki az adott farok "tulajdonosa" és az, hogy amilyen épp' van azt hogy tudja használni.
2019. okt. 6. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Jómagam is azt mondom, a nagy méret inkább átok, mint áldás. A barátnőm azt mondja, ő nem cserélné el semmi pénzért, bár ő is csak úgy tud elélvezni, ha közben simogatom, vagy ha ő ingerli magát kézzel/vibrivel. Gyanítom, azért neki sem lenne ellenére egy jó kis csattogós misszionárius aktus.

Bohó ifjúkoromban az unokatestvéremmel lecsábítottunk a balatoni nyaralónkba egy ordas természetű leányzót, aki addig hajtogatta, hogy neki két pasi is kevés, hogy felkértük, bizonyítsa be. Na, az uncsitesóm a maga 13/4-es szerszámával (eskü, nem én centiztem, ő mondta) úgy meghajtotta a csajt, hogy az szó szerint üvöltött, remegett, folyt a nyála, kifordult a szeme, stb. Mikor kipihente magát, én következtem, szerintem újra el is élvezett, de csak olyan csöndes-nyögős módon. Utána azt mondta: "veled is nagyon jó volt, csak MÁSKÉPP jó". Az éjszakát azért mégiscsak az unokatesómmal töltötte, volt anál is, meg ami szem-szájnak ingere. Ja igen, ez a szemétláda azt állítja, eddig minden nő engedte neki popsiba is- plusz egy érv a kis farok mellett.

2019. okt. 6. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez attol is fugg kinek mi szamit nagynak en 20centivel siman elbantam es elveztem is nagyon
2019. okt. 7. 00:02
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Ki mondta hogy csináld lassan a nagy farokkal?

19-20-asommal úgy nyomom tövig hogy biztos vagyok abban hogy jobb érzés mint egy kisfarku pasival lol

Ez legalább kitölti.

2019. okt. 7. 23:01
 17/21 anonim ***** válasza:
21/6 ? Talán 1oo ooo bol 1.Ja és az pont a gyékára irogat.
2019. okt. 9. 20:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem 17/5,5 centis van, és tapasztalatból mondom, hogy ha voltak is kezdeti nehézségek, utána a partnereim mindig úgy vélekedtek, hogy számít a méret! Imádják ahogy kitölti őket, vagy hogy intenzívebb és több orgazmust élnek át velem mint a volt átlagos méretű pasijukkal. A múltkori nőm igencsak sokat emlegette az urat szex közben;)

43F

2019. okt. 10. 02:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves Furkész.Mennyi korbetekerve a kerulete a hossza fele folott kicsivel a makk alatt 3-4 centire?Koszonom.
2019. okt. 10. 03:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Kicsivel több mint 17 centi
2019. okt. 10. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!