Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy yoni/linguam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy yoni/linguam masszázs? 20/N

Figyelt kérdés

Hogyan történik egy ilyen alkalom?

Prostituáltak végzik?

Megbízható és biztonságos egy ilyen szolgáltatás?

2019. okt. 6. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem prosti végzi

Keress rá Youtube-on Pollili Yoni masszázs és Lingam masszázs videójára ahol egy Szakemberrel beszélget róla aki csinálja. A Hölgy azt is elmondja hogyan csinálja és hogy a hölgyek és az urak miért veszik igénybe az intim masszázst. De szó sincs semmilyen aktusról itt csak kézi masszírozás van és nem az a fő célja h elélvez az csak a "mellékhatás "

2019. okt. 6. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Én meg tudnám mutatni rajtad! Nem kell ahhoz prostinak lenni. Szeretek masszírozni!
2019. okt. 6. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Muszáj mindenbe belekötni kedves 49%?
2019. okt. 6. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

#4 muszáj. Mert voltam ilyenen, és nem prostituált csinálja, mint ahogy az inger szegény agyatokkal ti azt képzelitek. Ha így áll valaki hozzá, az el se menjen ilyen. Eleve fogalma sincs mi az egésznek a lényege.

Az igazi Yoni/tantra masszázst erre képesített-tanult személy végzi, aki tud adni, nade az ilyenek akik szerint prosti csinálja, azok aligha tudnak fogadni. Mert eddig terjed az értelmi szint, hogy prosti...

2019. okt. 6. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Persze, mindenki más hülye én meg a világ esze vagyok...

Szerintem keresd meg a legközelebbi fát, tudod mit kell tenned az emberiség fejlődése érdekében...

2019. okt. 6. 15:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Hogy kiakadt itt valaki...

Még jó hogy ilyen kiegyensúlyozott, nyugodt ember vagy.

2019. okt. 6. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is egy masszőr végzi, csak ez kicsit intimebb kapcsolat a masszőr és az ügyfél között.

Nagyon fontos a megfelelő környezet, hangulat, hogy eltudj kellően lazulni, és kizárd a külvilágot.

2019. okt. 6. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy ideje ez nagyon foglalkoztat. Hozzáértő kezek közt fantasztikus élmény lehet.

35F

2019. okt. 6. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Felmeztelen no csinalta. Eloszor sima masszazs bolt. Aztan ratert a melleimre, veguln behajlitott ujjal a csiklomat izgatta.
2019. okt. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!