Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton azért nyavalyog mert ő nem élvezi a szexet és hogy ő húszperces előjátékot igényel minimum. Ez most az én hibám hogy nem képes benedvesedni és ilyen nagy elvárásai vannak?
2 menetet is bírsz és keményen tolod? Máris benedvesedtem... Ja, nem.
A jó szex nem itt kezdődik.
Úgy látom, rád szálltak a feminista harcosok:)
Nem a te hibád.
Nekem az eddig összes nőmnek elég volt 20 perc előjáték.
Azt gondolom, ez nem a férfi hibája, nyilván megértőnek kell lenned, és segítened kell a barátnődnek, de...egy nő fedezze fel a testét, fejlessze az orgazmus készségét! Te, ezt helyette nem tudod megtenni!
Szerintem rég rossz,ha úgy gondolod el van szállva,mert ezt elvárja..
Ez úgy lenne az igazi,ha szívesen csinálnád neki, és kérnie sem kellene.
De ha felizgatás nélkül lenyomsz neki 2 kemény mentetet,nem csoda, hogy nem élvezi.
N
A csajod hibája a dolog.
Mert olyan ostoba, hogy egy önző gyökérrel van együtt.
Mivel kaptam egy üzenetet, meg kell kérdeznem: Kedves Kérdező! Meg van a 20 perc előjáték? Sztem a szövegből ez nem derül ki.
Vagy 20 perc előjáték után sem élvezi?
Az ilyen palit kilométeres távolsága kerülném. Igaz, egy szex lenne, de aztán még a neved is elfelejteném. Te vezérbika te... 😂
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!