Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este letörték a maradék önbizalmamat is, szerinttek is annyira vészes a helyzet?
Mert minden a seggről szól, nem?
Pinába meg nyista?
Az egyéjszakás kakandba mindenki azért megy hogy élvezze es nem a masik örömszerzése a cél. Jogos a nő felháborodása. Nem azert tette szét a lábát hogy te elélvezz és őt úgy hagyd felizgulva.
Egyéjszakásban én is elvárom hogy kielégítsenek.
Nos, ahogy feljebb is írták, szerintem részéről is pontosan ugyanez volt az elvárás, mint nálad. Kielégülés.
Nem kapta meg, hát leoltott.
A pötsméretednek ehhez semmi köze, szigorúan véve.
Inkább a hozzáállásoddal lehet gond.
16
Kapcsolatban előfordulhat hogy nem elégülök ki. Egy kapcsolat nem csak szexről szól. De ha egyéjszakásba azért vágok bele hogy élvezzem a szexet akkor azt el is várom hogy ne legyen puhapö cs.
#17 ja tehát ezzel parolázod hogy nem csak a szexről szól.
De pl ha nem elégülsz ki, akkor majd azt megkeresed máshol, kapcsolatban is?! Tiszta sor.
Mondjuk egy 50 éves nyanya örüljön, hogy egyáltalán még valaki megpiszkálja.
Sose jutna eszembe senkit így megalázni, ahogy ő téged. Biztos elmondtad a teljes sztorit?
Te nem tettél valami megjegyzést, amire így reagált? Engem már sértettek meg szex után, mert a srác a saját sikertelenségét rám akarta kenni, na ő megérdemelte volna, hogy kielemezzem az ágyban nyújtott teljesítményét, de még őt se akartam megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!