Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Annyisszor kérdeztek már minket férfiakat itt, hogy mi a legvadabb, vagy perverz vágyunk. Most ti jöttök! Nos?
Figyelt kérdés
Olyan nincs,hogy nincs!
Ha egy férfit tárgyként szexrabszolgaként tartanátok egy éjszskára mit csinálnátok KIFEJEZETTEN A TI élvezetetekre és a perverzióitokra!
2019. okt. 4. 22:49
1/11 anonim válasza:
A lányokat is kérdezték már itt annyiszor, de annyiszor.
3/11 anonim válasza:
Ha van itt lány aki pénzért küldene képeket nálam jelentkezhetne :P
4/11 anonim válasza:
Minket is kérdeznek heti 3-szor legalább.
5/11 A kérdező kommentje:
Na jó.. de tegyük fel,hogy eddig én vagyok a legszimpatikusabb kérdező :)
2019. okt. 4. 22:56
7/11 anonim válasza:
Én jobban szeretem ha egy pasi uralkodik felettem, és nem fordítva, szóval én inkább azt élvezném ha én lennék a szexrabszolga.
8/11 anonim válasza:
Dettó mint a 7es.
Engem is jobban izgat az, ha én lehetek a szexrabszolga.
Van pár vadabb vágyam.
pl a gangbang, hármas szex, extrém helyen szexelni, egy nálam jóval idősebb férfival szexelni, straponnal megdugni egy csajt( jobban izgat ez a változat, mintha egy pasit dugnék meg vele, pedig heteró vagyok)
Hirtelen ezek jutottak eszembe
9/11 anonim válasza:
Szerintem a lányokat többször kérdezik :) S aki értelmesen (felnőttként) közelíti meg a kérdéskört az tudja azt is, hogy nem az számít az "átlagnak" mi a legvadabb titkos vágya, hanem az adott partnerednek mi az, tőle kell megkérdezni/kipuhatolni mert tökmindegy hogy másoknak mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!