Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! 70-75 kilós lányt elbírtok kényelmesen ha az öletekbe ül? Vagy lovaglásnál ha teljes súllyal csinálja és odanyomja magát nem fáj?
Figyelt kérdés
172 centihez, izmosabb/sportos test de nem szálkás
Nektek milyen a testalkatotok?
2019. okt. 3. 19:05
11/14 anonim válasza:
175 cm / 60 kg
85 kilós lányt még bőven elbírtam.
13/14 anonim válasza:
Nagy test, nagy élvezet. Minél nagyobb a pichája, annál nagyobbat elvezek, ha lovagol rajtam teljes súllyal. 31F
14/14 anonim válasza:
180cm, 78Kg, normál, arányos alkat. Az a tipikus határeset. Szaxnél még nem nagyon számit. Meg lehet tartani, odébb lehet tenni, stb. Ha elterül rajtam, az pl kifejezetten jól esne, hogy nyom. Talán mondjuk már nem állnék fel vele, ha mondjuk az ölemben ül. Nyilván a klasszikus ölben ücsorgés azért más, 5-10 perc után elzsibbadna a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!