Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már arra példa, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már arra példa, hogy a negyedik X-en túl "szingliként" tettetek az addigi megszokott elvekre és elkezdtetek skalpokat gyűjteni?

Figyelt kérdés

Itt most főként a középkorú élettapasztalattal rendelkezők nőkre lennék kíváncsi!

Büszkék voltatok rá, vagy esetleg később megbántátok,hogy "kiéltétek" magatokat?

Ha volt ilyenre példa,azt lehetett élvezni,illetve voltak kellemetlen szexelések a skalpgyűjtések terén amikor alig vártátok,hogy vége legyen és soha többé?

2019. okt. 2. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Igen. Én nagyon jókislány voltam előtte. És pont azt érzem, hogy be akarom pótolni, ami kimaradt, amíg még szépnek mondható vagyok. Egyébként egy megromlott házasság és egy az életembe/életemre törő nagy szerelem indított el a lejtőn.

Egyelőre nem bántam meg semmit, bár túl sok mindent nem valósítottam meg abból, amire vágynék. Egy része nem miattam hiúsult meg. A többsége viszont rajtam múlt. Olyan nem volt, hogy alig vártam a végét. De megkeserítette a gondolat, hogy én már csak erre lehetek jó? Érzelmek nélküli dugásra? Éreztem a partneremen, hogy nem szeret igazán. És mivel jókislány voltam eddig, nem ilyen fajta szexhez vagyok szokva. Úgyhogy hosszú időre el is ment a kedvem. Ugyanakkor sokkal nagyobb az étvágyam, mint valaha. Fiatalabb koromban meg se közelítette ezt a szintet. Van olyan férfi, aki majd felfal a tekintetével és mégse tudom átlépni a gátat, ami közben felépült bennem. Igazából hajlok az elköteleződés nélküli szexre, de ennek egy csomó akadálya van, pl. hogy megszoktam gumi nélkül és másként már nem élvezem. Ha nem lenne bennem gát, lefeküdnék több férfival, akár egyszerre is. Vágyok rá, hogy valaki végignézze egy szeretkezésem és aztán ő is sorra kerüljön. Már az se annyira zavar, ha a másik foglalt. Tudom, hogy az a másik nő nem lesz attól rövidebb, hogy a férjének/párjának jut esetleg sok év kiéhezettség után újra igazi gyönyör. Persze vannak, akik otthon se panaszkodhatnak. De akkor se lennének megrövidítve semmivel. Ettől függetlenül ezt a gátat még nem léptem át. Egy valakivel szerettem volna, de ő szerelem volt, nem csak szex.

2019. okt. 2. 03:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De szépen kifejtetted ezt éjjel három után... Éjszakás nővér? ;)
2019. okt. 2. 05:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak az életközépi válság nem hagy aludni:)
2019. okt. 2. 06:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyesmire készülök. Privit nem kérek.
2019. okt. 2. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontosan azt érzem, hogy eddig voltam mintafeleség meg minta anya. Most már el kéne kezdeni élni is
2020. aug. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!