Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok titeket mennyire zavarna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok titeket mennyire zavarna?

Figyelt kérdés

Mennyire lenne negativ dolog az ha megtudnatok egy pasirol hogy 20eve kora ellenere mar tobb mint 30 lannyal/novel volt szexualis kapcsolata?

Otthagynatok emiatt?

2019. okt. 1. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Nem hagynám ott emiatt. Nekem tetszik ha egy pasi tapasztalt
2019. okt. 1. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tenyészbika. xD
2019. okt. 1. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
ugy gondolnám, hogy én lennék a következő a sok közül.😕 Ha már ennyi lánnyal együtt voltál az a gondolat se állna távol tőlem, hogy tárgyként tekintesz a másik nemre. minden esetre próbáld ezt minél később elmondani egy lánynak.
2019. okt. 1. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig csak alkalmi partnereket kerestem de ezzel a lannyal komolyabbra tervezem es nem tudom elmondjam e neki...
2019. okt. 1. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem finoman adagold a dolgot... bár engem nem zavarva, de nem tudhatod őt zavarja-e.
2019. okt. 1. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám hogy képtelen normális emberi kapcsolatra. Vagy annyira nulla szexben vagy emberileg, hogy egy nőnek sem kellett hosszú távon. Nem foglalkoznék ilyennel.
2019. okt. 1. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában csak ezért nem, de szöget ütne a fejükbe, hogy csak egy következő strigulának tekinted-e. Ha szorosabbra fonódik a kapcsolatotok, akkor mindenképpen mond el és azt is, hogy miért pont vele vagy (mert szereted) és nem a másik 30-cal (de ettől még ne szidd a többi nőt).
2019. okt. 1. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem igazan tudnék benne megbízni.
2019. okt. 2. 06:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is negatívum. Számomra azok a férfiak akik rengeteg nővel voltak együtt olyan érzéketlennek tűnnek a nőkkel szemben, én meg (ez talán egy hiba bennem) túl szentimentális vagyok a szexxel kapcsolatban.
2019. okt. 2. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!