Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogok tudni boldogulni a nagy penisszel?
2 parkapcsolat van mogottem. Az eddigi barataimnak normal meretu farkuk volt. ( 15-17 cm).
Mostani paratommal meg nem fekudtem le, de ma smarolasnal letevedt a kezem, es kezbefogtam. Nem tudom mekkora, de 18 cm biztos van egy eleg nagy atmerovel.
Kicsit felve/vagyakozva allok a dolgok elott, hogy milyen lesz a szex vele.
Akik jartak hasonlo helyzetben, vagy a paruknak is nagyobb van, szivesen fogadnek valaszkokat, milyen ezzel a szex, az oral stb stb.
Koszonom
18/l
Ha jól értem az eddigi partnereidnek 15-17 cm volt, a mostaninak meg 18... tehát 1 azaz 1 cm-n aggódsz???
Ha a partnered figyelmes, tudja hogy kell használni, nem ész nélkül csinálja, megfelelő időt és teret adtok az előjátéknak, óvatos akkor minden sínen lesz, jól fogsz "boldogulni" vele.
A volt páromnak brutálisan vastag pénisze volt. Fontos, hogy a pasi tud-e vele bánni.
Ha a párod odafigyel rád, akkor jó lesz.
Az orál kicsit nehezebb volt, de sikerült az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!