Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segitenetek? Miert tortenik ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenetek? Miert tortenik ez?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben azt vettem eszre, ha az utcan setalok, vagy barhova megyek, a lanyok egy pillanatra ramneznek, majd utana fintorogva fordulnak el, es szinte igyekeznek minel tavolabb kerulni tolem.

Kerdeztem ismerost, baratot, csaladtagot (lanyokat es fiukat is), de nem tudnak segiteni, mert folyton csak azt a valaszt kapom hogy "A nok ilyenek." "majd megtanulod". Meg hasonlokat. :(

Szerintetek miert reagalnak igy a lanyok?

F voltam.

2019. szept. 30. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez szimpla paranoia.
2019. szept. 30. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak te gondolod tul.
2019. szept. 30. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül nehéz még mondani ..a fintor az undor jele
2019. szept. 30. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Küldj kèpet, megmondom, női szemmel szerintem mi lehet a problèma N
2019. szept. 30. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet nagyon nem vagy szép pasas, ha még a barátaid sem mondják meg, hogy amúgy nem nézel ki jól.

A másik lehetőség, hogy beképzeled.

2019. szept. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!