Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szûz fiúval mindenképp 3 másodperces lesz a szex?
Nem szabad önzőnek lenned. Aki tapasztaltabb, az is elkezdte valahol. Legyél vele türelmes. Mindenkit meg lehet tanítani, csak rá kell jönni mikor mi a jó neki, és hogyan.
Ja, és mégvalami: fo-ko-za-tos-ság! Nem szabad egyből durr bele módjára csinálni. Petting, orál, oda vissza hogy szokjátok egymást.
Én alíg tudtam elélvezni 30perc utàn. Állt rendesen , de túlságosan izgultam.
Azóta sem bírtam annyit.
30f
Én első alkalommal el sem mentem.
Talán csak a 3. alkalomkor és ott is kellett legalább 15 perc.
Utána egy ideig rengeteg 30-40 perces szexem volt. Meg volt pár olyan, ahol egy bizonyos idő után már megálltunk, mert túl régóta csináltuk és már mindketten kifáradtunk. Lényegében ilyen volt az fentebb említett első kettő is.
Most hogy már ötletem sincs hányszor szexeltem, de 1000 felett lehet. Kb 10 perc az átlag időm.
Az elején szerintem azért nem tudtam elmenni, mert kicsit túlmisztifikáltam a dolgot és féltem hogyan teljesítek így mentálisan nem tudtam elmenni és nem én vagyok egyedűl, regeteg férfi küzd ezzel a problémával. Nekem csak pár alkalomkor volt, mostanában meg már inkább csak akkor ha egymás után túl sokat csináltam és mondjuk 5. alkalomkor már nincs kedvem elmenni, mert már nehezebb is és csak feladom.
... de sokan vannak akik egész életükben nem tudnak elmenni egy nőben.
Szóval itt csak egy példa, hogy lehet azzal a szűz fiúval letoltok egy 60 perces maratont. Vagy éppen egy normálisabb 30 perces időt futtok.
Akár egy tökéletes 15 perceset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!