Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogok egy olyan nőt megcsókolni az utcán aki mellett egy kigyúrt, kopasz, tetovált férfi van?
Tudom őrültség de már megbántam, de egy fogadást vesztettem. Aki veszít annak meg kell csókolnia egy olyan nőt az utcán, aki mellett egy olyan pasi van, aki kigyúrt, tetovált és kopasz. Ez a három tulajdonságnak meg kell felelnie.
Most akkor hogy lehetne ezt megoldani valahogy. Szerinted bele menne a nő vagy férfi ha azt mondom fogadás volt vagy gyorsan csókoljam meg és fussak el vagy védjem meg magam ha támad ez a férfi?
szerintem egy jó sebészorvos is kell majd, aki össze foltozza...
Amúgy bűncselekmény.
Ha a kérdező eleget fizet akkor lehet hogy megengedik de több milliós összeggel kell készülni
Szerintem szerezz be egy ciáninjekciót és addo oda a faszinak. Mondd meg neki hogy hagyja hogy megcsókold a nőt közben pedig adja be neked a mérget. Így kevésbé fog fájni a halálod mint ha csak natúr megtennéd.
De amúgy most komolyan mekkora gyökerek vagytok hogy ilyen téttel fogadtok? Mit gondoltatok ki az a barom aki egy sz*ros fogadásért kocára teszi így a testi épségét és még fel is jelenthetik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!