Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja megcsaltam a párom, most megkérte a kezem?
Megcsaltam egy külföldi csávóval, úgyse derül ki viszont nem védekeztünk és kb két hete tudom hogy terhes vagyok, el akartam mondani a barátomnak de annyira megörült hogy nem volt szívem végigmondani, bekönnyezett és azt mondta már a kezemet is meg akarta kérni és azt hiszi az övé a kicsi. Mit csináljak? Csütörtökön tényleg meg is kérte a kezem és nem tudtam nemet mondani.
21/L
Vagy abortusz, vagy szakíts...
Az, hogy lapítasz, h félrekeféltél... nos, oké. De megtennéd azt a büdös prosztóságot, h felneveltetnéd vele más gyermekét, mint a sajátját?!?
Jah várjál, újraolvastam, tud a gyerekről?
Tudod, ha ezek után felnevelteted vele, alábbvaló leszel a legutolsó utcasarki, fogatlan prostituáltnál.
om ez remelem kamu de ha nem akkor szerintem mind meg neki, ha veled marad meg is erdemlitek egymast viszont ha keoes vagy vele felneveltetni masnak a gyereket mintha a sajatja lenne es egesz eletedben titkokni hogy megcsaltad akkor eleg fura lelkiismereted lehet raadasul kerdeses mennyire szeretsz egy olyan ember akit megcsalsz
N
Legalább szinesbőrű volt az a "külföldi csávó"? Mert ha igen, akkor a szülőszobán lesz nagy égés nemcsak neki, hanem neked is .
Tudok ilyen esetről, ahol ez megtörtént. De ha nem, akkor is bármikor kiderülhet. Elég ha mondjuk valamikor ki kell venni a gyerek manduláját, és olyan vércsoportja van ami nem lehet a kettőtök kombinációjából.
Mindig jobb az egyenes út, mert így soha nem leszel igazán boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!