Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas ferfit is lelomboz, ha a nonek a keze "csunya"?
Figyelt kérdés
kez alatt a kezfejt ertem. nemreg beszelgettem egy csajjal aki tok szep volt, de a keze ugy nezett ki, mintha egy ferfirol szedtek volna le. apolatlan, a korom levagva rovidre es meg igy is toredezett volt. az ujjai is vastagak voltak. egy melos kezehez volt hasonlo. nekem ez teljesen taszito lett. palvin barbi is lelombozna sztem, ha ferfias kezzel jonne elem. mas is van igy?2019. szept. 29. 09:40
1/11 anonim válasza:
A körömnek nem kell hosszúnak lennie. Sőt... Inkább legyen rövid. De nem tövig RÁGOTT
2/11 anonim válasza:
“Teszek” a kezére (szó szerint)
3/11 anonim válasza:
Mi van ha fizikai munkát végez és nem az irodában csücsül a műkörmevel
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos milyen a nő keze, első dolog amit meg figyelek az pont a nő keze, legyen szép vékony, hosszú újjá, ápolt körmök, (nem muszáj mű köröm legyen) puha sima bőr és kellemes érintés
5/11 anonim válasza:
Képzeld! Van aki fizikai vagy mezőgazdasági munkát végez.
6/11 anonim válasza:
Nagyon sokaig egyedul fogsz te maradni.
Es nem, nem kell a duma, hogy van baratnod es csak elmeleti a kerdes.
7/11 A kérdező kommentje:
nem tetszenek a csunya kezek - egyedul fogok maradni. paratlan kovetkeztetes. es meg azt is megjosoltad, h mit fogok valaszolni, remek. de ennyi erovel azt is mondhattad volna, hogy amiert nem tetszenek a noi kezek azert en mindig is buszsofor leszek. logika az van, csak neked nem jutott belole
2019. szept. 29. 10:51
8/11 anonim válasza:
Persze. A lábak viszont még inkább, ha csúnyák. Lábak szerelmese vagyok. 🙂
9/11 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a kérdezőn minden rendben van e? Vagy esetleg ha végignéznénk rajtad és elmondanánk, hogy mi “csúnya”rajtad, vérig lennél sértve?
10/11 A kérdező kommentje:
mar bocs, de jogom van valogatni szerintem. ha nekem nem tetszik a csunya noi kez akkor nem tetszik. vagy forditsuk meg es akkor mostantol eleted vegeig szamodra nem szimpatikus nokkel kell lefekudnod. ugye ugye? hiszen te se vagy mindenkinek szimpatikus. vannak hibaim, de en is olyat keresek aki ezeket elfogadja. aki olyan lany, hogy a keze nem annyieq szep az boven valogathat, hiszen csak az itteni kommentelok 3/4-e elfogadna.
2019. szept. 29. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!