Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jázmin valóban szerette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jázmin valóban szerette Aladdint, vagy csak a mese kedvéért csinálták ezt az egészet? Szeretkeztek is?

Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerette
2019. szept. 28. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
Ismertem egy nagyon szexi csajt csak kissé még félénk kezdő voltam.Utólag kiderült kiadta magát 19nek de volt vagy 20 mikor én még csak 16voltam.Rá fél évre discoban valaki mesélte lelépett Jordániába.Érdekes 10évre rá felbukkant a városban megállt mellettem hogy szálljak be a kocsijába.Valahogy nem akart mesélni...
2019. szept. 28. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem tudom, de Aladdin tuti engem szeret jobban, mert nekem nagyobb fukszot vett mint ami Jázminnak van. :p
2019. szept. 29. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!