Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik egy részének miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik egy részének miért izgató ha egy lány szűz?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nyomul rám, és mikor kiderült hogy még mindig szűz vagyok, még jobban elkezdett nyomulni. Szerinte nagyon izgató ha egy lány még szűz, de azt nem fejtette ki hogy pontosan mi az izgató benne.

Az expasim is mikor megtudta, ő is így reagált kb.

Pasik, akiket beindít ha egy lány szűz, mi az ami izgat benne?

2019. szept. 27. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vagyok annyira rágyógyulva a szűz lányokra de nagyon izgató tud lenni ahogy felfedezik a szexualitásukat. Egy szűz lány már egy kis csókolózás+tapizástól is masszivan felizgul, hangosan zihál, kapkodja a levegőt, vonaglik. Persze egy tapasztalt is élvezi de már közel sem annyira. Egy szűz lánynak te leszel aki bevezeti ebbe az élvezetes világba, nem pedig a sokadik a sorban.
2019. szept. 27. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért még lehet egy reális ok, amit eddig nem említettek. Ha az adott pasi szűz, akkor a válasz nyilvánvaló, tehát valószínűleg azért mert neki is el kell veszítenie valakivel, és ma olyan világot élünk, amikor ő nagyobb stresszt élhet át mint a a lány. Felizgatja a tudat, hogy most talált valakit, aki mellett nem kell szégyellnie, nem járatja le magát és akivel majd közösen végig tudnak menni ezen az úton.

Ha nem szűz, csak akkor releváns, hogy még mindig izgatja-e, de ez már nem jellemző. Engem sem izgat, mert tudom hogy kb még 6 hónap mg a lány a tanuló korszakában van és kitapasztalja hogy egyáltalán mit szeret és mit nem, nem beszélve a rakás komplexustól amit még le kell vetkőztetnie. Amelyik lány szép és nem ilyen, az meg már elvesztette...

2019. szept. 28. 00:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől. Nem az.
2019. szept. 28. 05:46
 14/15 Sertés ***** válasza:
0%

Azért, mert még nincs a nő érzelmileg kiégve, nincs tele a kapcsolatot beárnyékoló negatív élettapasztalatokkal.

Egy szűz lány tekintete, még csodálatosan ragyog, ha rád néz. Ő még -alig- taktikázik, hanem őszintén adja magát. Egy szűz lány, sokkal intenzívebben is reagál a gyengédségre, mint egy lestrapált, lelki sérült és életunt "veterán".

Ráadásul, sokkal jobban kötődik is a pasihoz. Így ha van szerelem is, akkor sokkal hamarabb alakul ki nagyon komoly kapcsolat. (Bár nem divat hangoztatni, de sok pasinál, ma is alapelvárás a nő szüzessége a házassághoz.)

2019. szept. 28. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem izgató!

Inkább teher.

2019. szept. 28. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!