Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok akik még nem szexeltetek, kivernétek valakinek? Vagy volt olyan hogy kivertétek de szex nem volt?
Figyelt kérdés
Hány évesen, pasitoknak csináltátok? Kaptatok viszonzást?2019. szept. 27. 15:07
11/22 anonim válasza:
Igen sokan vannak akik nem egyből a főétellel kezdik a nemi életet. Míg olyan is van aki azzal kezdi, a lényeg hogy akár ez, akár az megfelelő partnere legyen hozzá (aki nem viszonozza az nem az, csak egy önző kis pötch).
12/22 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Az első barátommal volt már orál, petting, ki is vertem neki stb.. Nem bántam meg, szerintem volt olyan "erős" a kapcsolatunk hogy ezek elfértek benne. Szex nem volt, de annak más oka van/volt.
13/22 anonim válasza:
Én nagyon bírnék egy ilyen lányt :)
14/22 anonim válasza:
Igen vertem 1 "ismerősnek" első randin vele is aludtam ő is csinálta nekem kézzel...többet sem.
15/22 Whitewolf19 válasza:
A 6. válaszolónak jár a tisztelet!
Mondom ezt úgy.. hogy én már voltam nővel, de csak az igazi érzéseken alapuló kapcsolatban hiszek és hittem.Megvárva az első igazit és nem belemenni semmi alkalmatosságba.. Ezért is tapasztalhattam meg olyat, amiről más még csak nem is igazán álmodik.. vagy álmodhat! Úgy korodbeli lehettem, mikor erre sor került.
F/24
16/22 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen barátnőt találni?
18/22 A kérdező kommentje:
Lánynak érzed magad vagy nem tudsz olvasni utolsó? Minek kell a búzaságot reklámozni? Mi sem megyünk a homo kategóriába
2019. okt. 11. 20:40
19/22 anonim válasza:
Meg nekem se vertek ki, fiu is kiverhetne nekem, akar a kerdezo is. 22F
20/22 A kérdező kommentje:
Ne spammeljetek bu*zik
2019. okt. 14. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!