Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok eroszakolnatok meg férfit vagy ártatlan? Ha igen hogy eroszakolnad meg?
Szexuális erőszak
197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.
Tehát a válasz nem.
A kerdest sem ertem. Mi az hogy "vagy artatlan" ?
Biztos en vagyok faradt, de fel nem tudom fogni mit akar a kerdezo.
Jaj hát nem értitek?
A kérdező arra próbál célozni, hogy esetleg nem lenne e itt egy lány aki szívesen letámadná és megerőszakolná mert még szűz és ártatlan.
Csajok! Tessék már jobban tolongani! Itt a nagy lehetőség. Segítsetek ezen a fiatalemberen!
Én nem vagyok lány így én sajnos ki kel hogy maradjak belőle...
Ha valamelyik fél nem egyezik bele (vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotban van) akkor az bűncselekmény ahogy fent is leírták, teljesen mindegy hogy férfi vagy nő az elkövető (bár utóbbi elég ritka).
A kölcsönös beleegyezéssel történő aktus az már más téma, de ilyen vágyai általában a dominánsabb, ill. domina nőknek vannak.
"És most erőszakosan leveszem a csipkés tangát, és erőszakosan ráülök a farkadra. Közben erőszakosan ráteszem a kezemet a szádra, a másikat a mellemre hiába könyörögsz. És ha akarod ha nem meglovagolom a farkadat! Remélem nem fogsz hangosan sivalkodni közben!"
Na kb. így erőszakoskodnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!