Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok eroszakolnatok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok eroszakolnatok meg férfit vagy ártatlan? Ha igen hogy eroszakolnad meg?

Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
ártatlan
2019. szept. 27. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?
2019. szept. 27. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexuális erőszak

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki

a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

Tehát a válasz nem.

2019. szept. 27. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kerdest sem ertem. Mi az hogy "vagy artatlan" ?

Biztos en vagyok faradt, de fel nem tudom fogni mit akar a kerdezo.

2019. szept. 27. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Felcsatolhatóssal igen.
2019. szept. 27. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaj hát nem értitek?

A kérdező arra próbál célozni, hogy esetleg nem lenne e itt egy lány aki szívesen letámadná és megerőszakolná mert még szűz és ártatlan.

Csajok! Tessék már jobban tolongani! Itt a nagy lehetőség. Segítsetek ezen a fiatalemberen!

Én nem vagyok lány így én sajnos ki kel hogy maradjak belőle...

2019. szept. 27. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamelyik fél nem egyezik bele (vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotban van) akkor az bűncselekmény ahogy fent is leírták, teljesen mindegy hogy férfi vagy nő az elkövető (bár utóbbi elég ritka).

A kölcsönös beleegyezéssel történő aktus az már más téma, de ilyen vágyai általában a dominánsabb, ill. domina nőknek vannak.

2019. szept. 27. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok elmebeteg.
2019. szept. 27. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"És most erőszakosan leveszem a csipkés tangát, és erőszakosan ráülök a farkadra. Közben erőszakosan ráteszem a kezemet a szádra, a másikat a mellemre hiába könyörögsz. És ha akarod ha nem meglovagolom a farkadat! Remélem nem fogsz hangosan sivalkodni közben!"

Na kb. így erőszakoskodnak a nők.

2019. szept. 27. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz szerencséd. ;)
2019. szept. 27. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!